Of u nu met vrienden vakantie viert, met z’n tweetjes gaat, of met uw gezin, de camping Les Rives du Loup biedt u breed scala aan mogelijkheden om een passende sta-caravan te huren. Alle types caravans zijn volledig uitgerust met alles wat u nodig heeft, en zorgen voor een comfortabele vakantie.
Er zijn vijf categorieen sta-caravans, varierend van twee slaapkamers, drie slaapkamers tot een sfeervolle chalet. Ongetwijfeld zit hier iets van uw gading tussen.

 • Sta-caravan ‘familial’ 3 slaapkamers (6 pers)

  Sta-caravan ‘familial’ 3 slaapkamers (6 pers)

  38 m2 voor maximaal 6 personen

  Uitermate geschikt voor grotere gezinnen of groepen. Eigentijds ingericht, van alle gemakken voorzien wat betreft meubilair als apparatuur.

 • Sta-caravan ‘familial’ 2 slaapkamers (6 pers)

  Sta-caravan ‘familial’ 2 slaapkamers (6 pers)

  32/35 m2, 6 personen (maximaal 4 volwassenen)

  Perfect voor gezinnen! Deze sta-caravans met twee slaapkamers biedt een gezin van maximaal 6 personen biedt een ruim en comfortabel zitgedeelte. Beleef gezinsmomenten in een comfortabele en gezellige omgeving.

 • Sta-caravan Cosy met 2 slaapkamers (6 personen)

  Sta-caravan Cosy met 2 slaapkamers (6 personen)

  28m2, 6 personen (maximaal 4 volwassenen)

  Veel waar voor uw geld! Deze sta-caravans zijn uitermate geschikt voor diegene die graag willen genieten van een zonovergoten vakantie en gewoon heerlijk willen slapen aan het eind van de dag. Simpelweg een mooie plek zonder veel poespas, met alles wat u nodig heeft. Twee slaapkamers en een knus zitgedeelte, deze sta-caravans zijn praktisch en confortabel.

 • Landelijk chalet met 1 of 2 slaapkamers (4 personen)

  Landelijk chalet met 1 of 2 slaapkamers (4 personen)

  Landelijke sfeer in de bergen! Deze chalets bieden een rustieke, landelijke sfeer, uitstekend uitgerust voor die speciale momenten met uw gezin of groep. Ruim opgezet, met een afmeting van 30 of 35m2, meer dan genoeg ruimte voor 2 of 4 personen (maximaal 2 volwassenen)

 • Sta-caravan Retro (4 personen)

  Sta-caravan Retro (4 personen)

  25 m2, 4 personen (maximaal 2 volwassenen)

  Een voordeeltje! Deze sta-caravans zijn uitermate geschikt voor de kleinere families. In een Retro sta-caravan waant u zich qua uitstraling in de 90er jaren, met een verlengd zitgedeelte, een ouderslaapkamer, en een kinderkamer.

facebook
Les Rives du Loup
2666b Route de la Colle
06140 Tourrettes sur Loup - FRANCE
www.rivesduloup.com
Fax : +33 (0)4 93 24 53 70
N 43°41'53 E 07° 00' 26

Privacy policy © 2021 Les Rives du Loup

designed by pix associates